Karantin qaydalarının yumşaldılması davam etməlidir. İndiki məqamda yumşaldılmaya normal baxmaq lazımdır. Yaxşı olardı ki, yumşaldılma vaxtında olsun, amma prosesin yenə də davam etməsi arzuolunandır.
Bunu KONKRET.az-a açıqlamasında tibb elmləri doktoru, professor Adil Qeybulla karantin rejiminin yumşaldılması və restoranlara daxildə xidmətə icazə verilməsinin yoluxmanın artmasına təsiri haqda danışarkən deyib. Professorun sözlərinə görə, kafe və restoranlar da işləməlidir:
“Onsuz da restoranlar saat 10-a qədər fəaliyyət göstərirdi. Guya, 12-yə qədər fəaliyyət göstərsə, nə dəyişəcək ki?! Əslində, bəzi qərarların çox ehtiyatla verilməsinə ehtiyac yoxdur”.
Adil Qeybulla hesab edir ki, fəaliyyət göstərən restoranlarda karantin qaydalarına əməl olunursa, bunu gecə 10-a qədər məhdudlaşdırmağın heç bir mənası yoxdur: