Ətin ən zərərli növləri açıqlanıbbackend

Ətin ən zərərli növləri açıqlanıb

İnsan orqanizminin ən çətin həzm etdiyi ət növləri qaz, ördək, həmçinin, quzu və donuz ətidir.

KONKRET.AZ xəbər verir ki, bununla bağlı rusiyalı dietoloq Marina Vaulina danışıb.

Mütəxəssisin fikrincə, burada ət məhsullarının bişirilməsi üsulu da böyük əhəmiyyətə malikdir.

O, buxarda, pəhriz üsulunda və tərəvəzlərlə bişirlən ətin daha yaxşı həzm olunduğunu bildirib.

Mütəxəssis yemək rasionuna toyuq, hinduşka və dovşan ətinin əlavə edilməsini məsləhət görüb.

Vaulina, həmçinin, əti bişirərkən əlavə olunan müxtəlif növ duzlu ədviyyatları qatıq, soya sousu və limonla əvəzləməyi təklif edib.

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

*

*

*